Oppskrift på Fullkornspasta med grønnkål og cottage cheese
0

Fullkornspasta med grønnkål og cottage cheese

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Et friskt og godt alternativ til kremet pasta. Grønnkål og tomat frisker opp og gjør dette til en sikker hverdagsvinner.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

500 grampenne fullkornspasta
1 stkhvitløksfedd
3 desilitergrønnkål, strimlet
1 spiseskjeTINE Meierismør
8 stkcherrytomater
3 desilitersorte oliven uten stein
1 teskjeoreganokrydder
2 spiseskjebalsamicoeddik
4 spiseskjeolivenolje
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
3 desiliterTINE Mager Cottage Cheese
1 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 desiliterparmesan

Slik gjør du det

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og la dampe av.
  2. Finsnitt hvitløk og fres med strimlet grønnkål i en panne med smør.
  3. Del tomat i to og grovhakk oliven. Vend inn i grønnkålen med oregano, balsamico og olivenolje og smak til med salt og pepper.
  4. Rør sammen cottage cheese og crème fraîche, og vend med pasta og grønnsaker. Topp med revet parmesan.

    Tips:

    Ferskrevet parmesan er å foretrekke framfor ferdigrevet på pose. Kjøp et helt stykke og riv selv. Du kan også bruke annen revet ost.

Tips:

Tilsett gjerne pølsebiter, grillet kylling eller skinke om du ønsker kjøtt i retten.

Kommentarer

Produkter i oppskriften