Oppskrift på Biffstrimer på spagetti med persillerot, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Biffstrimler på spagetti med persillepesto

Spagetti er kjærkommen hverdagsmat. Her servert med pesto laget med blant annet Kremost til baking, som gir pestoen en luftig og kremet konsistens.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Hurtighakke eller stavmikser
TIPS!: Bytt gjerne ut biffstrimler med kylling eller svinefilet.  Er du glad i fisk og skalldyr, smaker retten også godt med stekt laks eller scampi.

Slik gjør du

  1. Ha persille, hvitløk, ansjos, olivenolje og sitron i en hurtighakke. Kjør til glatt konsistens. Tilsett kremost, og kjør videre til alt er godt blandet.

  2. Kok spagetti etter anvisning på pakken.

  3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Smelt smør i en panne på sterk varme, og stek kjøttet i 3-4 minutter.

  4. Kok brokkoli i lettsaltet vann, 2-3 minutter til den er al dente.

  5. Bland ¾ av pestoen og hakket persille inn i spagettien, og ha over biffstrimler og brokkoli. Server med resten av pestoen ved siden av.

Lignende oppskrifter