Oppskrift på Biffstrimer på spagetti med persillerot
0

Biffstrimler på spagetti med persillepesto

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Spagetti er kjærkommen hverdagsmat. Her servert med pesto laget med blant annet Kremost til baking, som gir pestoen en luftig og kremet konsistens.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Hurtighakke eller stavmikser

Ingredienser

2 desiliterbladpersille
2 stkhvitløksfedd
1 boksansjos
1 desiliterolivenolje
2 spiseskjesitronsaft
3 spiseskjeTINE Kremgo’® Naturell
400 gramspagetti
600 grambiffstrimler
1 teskjesalt
½ teskjemalt sort pepper
2 spiseskjeTINE Meierismør
1 stkbrokkoli, delt i små buketter
3 spiseskjebladpersille, hakket

Slik gjør du det

  1. Ha persille, hvitløk, ansjos, olivenolje og sitron i en hurtighakke. Kjør til glatt konsistens. Tilsett kremost, og kjør videre til alt er godt blandet.
  2. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
  3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Smelt smør i en panne på sterk varme, og stek kjøttet i 3-4 minutter.
  4. Kok brokkoli i lettsaltet vann, 2-3 minutter til den er al dente.
  5. Bland ¾ av pestoen og hakket persille inn i spagettien, og ha over biffstrimler og brokkoli. Server med resten av pestoen ved siden av.

Tips:

Bytt gjerne ut biffstrimler med kylling eller svinefilet.  Er du glad i fisk og skalldyr, smaker retten også godt med stekt laks eller scampi.

 

Kommentarer

Produkter i oppskriften