5 middagstips til en bedre livsstil

5 middagstips til en bedre livsstil

Ønsker du å spise sunnere, men synes det er vanskelig å finne litt sunnere alternativer? Her er løsningen.

Det er enklere enn du tror å lage middagen litt sunnere. MatSans® har samlet mange supergode, og litt sunnere, middagsoppskrifter. Smak deg fram til din favoritt her: Litt sunnere middager.

Er du sulten på en litt sunnere hverdag? Her er fem gode råd du bør ta med deg på veien:

1. Unngå jojo-slanking

Mange som vil spise sunnere kutter ut all nei-mat ved å følge et strengt kostholdsregime. Etter et par måneder blir man derfor lei, mister motivasjonen og går tilbake til gamle vaner. Kjenner du deg igjen? Derfor er det lurt å starte i det små, og gjør mindre endringer. Enkle triks og justeringer er alt som skal til for at dine favorittmiddager skal bli litt sunnere.

2. Rendyrk favorittene

Er det én eller flere grønnsaker du liker bedre enn andre? Da er det lurt å la grønnsaksfavoritter spille hovedrollen i middagen. Har du for eksempel en forkjærlighet for gulrøtter? Lag deg en deilig kremet gulrotsuppeUlike typer grønnsaksupper er midt i blinken hvis du er en av dem som vurderer å innføre en kjøttfri dag i uken.

3. Litt sunnere

Tenk grønnere, grovere og magrere! Kesam Mager er et godt alternativ som passer perfekt til både laks og kylling. Lyst på noe litt sunnere og veldig godt? Kombinér saftig kylling med karriris, blomkål og brokkoli.

4. Bli inspirert!

Tom for middagsideer? På Instagram er det lett å bli inspirert til retter man vil like. Eller du kan bruke MatSans®, Norges smarteste oppskriftstjeneste, som lærer seg hva du liker og kan være din hemmelige venn når middagsnøden er størst! Bruk to klikk på å registrere deg nå, slik at den kan tilby deg en verden av fantastiske og litt sunnere middager som du og kroppen din kommer til å elske!

Å lage middagen litt sunnere skal være et enkelt valg, og på den måten bli en del av dine faste middagsvaner. Bruk to klikk på å registrere deg, så er du i gang! La deg inspirere her.

5. Kosemat i helgen

Men du – husk at å leve litt sunnere betyr ikke at du ikke kan kose deg med maten! Alt med måte! Når du får lyst til å kose deg litt ekstra, finner du mye digg kosemat på MatSans®, enten det er til fredagskvelden eller familiemiddagen på søndag. Bon appétit!

 

MatSans® – oppskrifter etter DIN smak

På oppskriftsleting? Hvorfor bruke tid på å lete etter oppskrifter du liker – når akkurat de middagsoppskriftene kan finne deg? Enten du er på jobb, på bussen hjem, på kjøkkenet eller i butikken er Norges råeste oppskriftstjeneste, MatSans®, klar til å servere deg dagens middag eller din helt unike ukemeny basert på det den vet du liker!

Hvis du bruker to klikk på å registrere deg eller logge inn via Facebook nå, kan din hemmelige venn MatSans® lære deg å kjenne og snart komme med gode oppskrifter på middagsretter den tror du vil like – og styre unna ingredienser den vet du ikke ønsker!

Følg oss på Facebook

Eksisterende bruker?

Feil brukernavn eller passord. Prøv "Glemt passord"-funksjonen om du ikke husker passordet ditt.
Glemt passord?

eller

Ikke? Lag ny bruker

Feil brukernavn eller passord. Prøv "Glemt passord"-funksjonen om du ikke husker passordet ditt.

Ved å registrere bruker aksepterer du at opplysningene som er registrert om deg kan brukes av TINE SA og TINEs datterselskaper til å sende deg markedsføring av TINEs produkter, tjenester og konkurranser samt informasjon om oppskrifter, nyheter, tips og råd. Du kan når som helst endre eller slette opplysningene.