Oppskrift på Kyllingfiletburger med avokado- og rømmesaus, foto:

Slik unngår du middagsblackout

Omtrent 40 % av alle nordmenn bestemmer hva de skal ha til middag samme dag. Er du blant de 1,7 millioner nordmenn som også lider av middagsblackout? Da er MatSans® midt i blinken for deg!

Hva er middagsblackout?

Klokken er 17 på ettermiddagen, og du stresser til matbutikken rett etter jobb. Du haster inn, men er helt tom for ideer og ingenting frister. Høres det kjent ut? Det er det vi i TINE kaller middagsblackout.

MatSans® skal utrydde middagsblackout

Du er ikke den eneste som synes det kan være vanskelig å finne middagsglede og inspirasjon i en hektisk hverdag. Derfor har vi lansert den smarte, nye oppskriftstjenesten, MatSans®, som gjør det mye enklere å lage supergod middag på kort tid.

MatSans® lærer seg hva du liker

Alt du trenger å gjøre er å bruke 10 sekunder på å registrere deg på MatSans® for å, la tjenesten bli kjent med deg. MatSans® lærer seg nemlig hva du liker - og ikke liker, og du får middagsforslag som er midt i blinken for deg og dine. Vi har alle middager vi setter ekstra pris på å både lage og spise. Derfor er MatSans® smart og personlig, og gir deg middagsoppskrifter, basert på det du liker.

Hva har du i kjøleskapet?

En god måte til å finne ut hva du skal lage til middag er å ta utgangspunkt i matvarer du allerede har hjemme. Står du i butikken og vet at du har gulrot i kjøleskapet, og har lyst på kylling? Dersom du skriver inn både «gulrot» og «kylling» i søkefeltet på MatSans®, får du geniale middagstips tilbake. Enklere blir det ikke!

Ukemeny kun for deg

Alle vet det lønner seg å handle inn for en hel uke av gangen, men de færreste gjør det. MatSans® setter sammen en egen ukemeny kun for deg, hver eneste uke. Og enda enklere blir det om du legger til oppskriftene i handlelisten som vi sender deg på e-post, sms eller utskrift – du bestemmer.

 

MatSans® – oppskrifter etter DIN smak

På oppskriftsleting? Hvorfor bruke tid på å lete etter oppskrifter du liker – når akkurat de middagsoppskriftene kan finne deg? Enten du er på jobb, på bussen hjem, på kjøkkenet eller i butikken er Norges råeste oppskriftstjeneste, MatSans®, klar til å servere deg dagens middag eller din helt unike ukemeny basert på det den vet du liker!

Hvis du bruker to klikk på å registrere deg eller logge inn via Facebook nå, kan din hemmelige venn MatSans® lære deg å kjenne og snart komme med gode oppskrifter på middagsretter den tror du vil like – og styre unna ingredienser den vet du ikke ønsker!

Følg oss på Facebook

Eksisterende bruker?

Feil brukernavn eller passord. Prøv "Glemt passord"-funksjonen om du ikke husker passordet ditt.
Glemt passord?

eller

Ikke? Lag ny bruker

Feil brukernavn eller passord. Prøv "Glemt passord"-funksjonen om du ikke husker passordet ditt.

Ved å registrere bruker aksepterer du at opplysningene som er registrert om deg kan brukes av TINE SA og TINEs datterselskaper til å sende deg markedsføring av TINEs produkter, tjenester og konkurranser samt informasjon om oppskrifter, nyheter, tips og råd. Du kan når som helst endre eller slette opplysningene.