Pannekakekunst

Jonas vant valget, men har Erna den beste pannekaken?

Har du sett pannekakekunsten av Erna Solberg og Jonas Gahr Støre?

TINE lanserte i forrige uke Norges råeste oppskriftstjeneste MatSans®. I forbindelse med lanseringen fikk vi amerikanske Nathan Shields til å lage filmer med pannekakekunst av norske kjendiser. Filmene der kjendisene blir portrettert i stekepannen sprer seg nå i sosiale medier og nettstedet Godt.no har laget en egen artikkel om saken.

Les også: MatSans® skal utrydde middagsblackout

Politisk pannekakekunst


Siden filmene ble publisert har statsministeren selv twitret om pannekakekunsten og sendt pannekaka videre til Gahr Støre. Nå gjenstår det å se om Støre kaster seg på pannekakebølgen.

Twittermelding fra Erna Solberg til Jonas Gahr Støre

 

Se flere norske kjendiser som pannekaker.

Content

MatSans® – oppskrifter etter DIN smak

På oppskriftsleting? Hvorfor bruke tid på å lete etter oppskrifter du liker – når akkurat de middagsoppskriftene kan finne deg? Enten du er på jobb, på bussen hjem, på kjøkkenet eller i butikken er Norges råeste oppskriftstjeneste, MatSans®, klar til å servere deg dagens middag eller din helt unike ukemeny basert på det den vet du liker!

Hvis du bruker to klikk på å registrere deg eller logge inn via Facebook nå, kan din hemmelige venn MatSans® lære deg å kjenne og snart komme med gode oppskrifter på middagsretter den tror du vil like – og styre unna ingredienser den vet du ikke ønsker!

Følg oss på Facebook