Oppskrift på Thai red curry
9

Thai red curry

(51)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Ofte er thai-mat tidkrevende å lage, men med Thai red curry middagsbase får du de gode smakene i en fei.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramkyllingfileter
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 begerNå® Thai Red Curry
200 gramhurtigris, ukokt

Slik gjør du det

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Del kylling i biter og stek i smør i en stekepanne. Hell over basen og la småkoke i 3-5 minutter.

    Tips:

    Bytt gjerne ut kyllingen med svin, lam, scampi eller hvit fisk.

  3. Server med ris og eventuelt litt finstrimlet vårløk.

Tips:

Tilsett gjerne mer grønnsaker om ønskelig. Finstrimlet gulrot, søtpotet, sukkererter eller brokkoli passer godt.

Kommentarer

Produkter i oppskriften