Oppskrift på Stekte nudler med kylling og grønnsaker, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Stekte nudler med kylling og grønnsaker

Wok er sunn, rask og veldig god hverdagsmat. Grønnsakene kan varieres i det uendelige, likeså kan kyllingen byttes ut med okse, svin, fisk eller skalldyr.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Nudlene gir retten fylde, men de kan byttes ut med ris eller flere deilige grønnsaker.

Slik gjør du

  1. Varm opp olje i en wokpanne. Fres kylling til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og ta kyllingen fra pannen.

    Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.

  2. Fres paprika, minimais og sukkerert raskt i olje. Ha kyllingen tilbake i pannen, og vend inn nudler og bønnespirer.

  3. Ringle over hoi sin saus, og rør rundt til alt er varmt.

    Bruk gjerne andre asiatiske sauser, for eksempel sweet chili- eller teriyakisaus.

  4. Dryss over sesamfrø, og server.

    For ekstra smak, kan du riste sesamfrøene i en tørr stekepanne.

Lignende oppskrifter