placeholder image
0

Stekte nudler med kylling og grønnsaker

(42)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Wok er sunn, rask og veldig god hverdagsmat. Grønnsakene kan varieres i det uendelige, likeså kan kyllingen byttes ut med okse, svin, fisk eller skalldyr.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 ssolje
4 stkkyllingfileter, i biter
½ tssalt
¼ tspepper
1 stkpaprika, i biter
12 stkminimais, delt i to
100 gsukkererter, delt i to
500 gnudler, kokt
100 gbønnespirer
1 dlhoisinsaus
2 sssesamfrø

Slik gjør du det

    1. Varm opp olje i en wokpanne. Fres kylling til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og ta kyllingen fra pannen.

      Tips:

      Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.

    2. Fres paprika, minimais og sukkerert raskt i olje. Ha kyllingen tilbake i pannen, og vend inn nudler og bønnespirer.
    3. Ringle over hoi sin saus, og rør rundt til alt er varmt.

      Tips:

      Bruk gjerne andre asiatiske sauser, for eksempel sweet chili- eller teriyakisaus.

    4. Dryss over sesamfrø, og server.

      Tips:

      For ekstra smak, kan du riste sesamfrøene i en tørr stekepanne.

Tips:

Nudlene gir retten fylde, men de kan byttes ut med ris eller flere deilige grønnsaker.

Kommentarer