Oppskrift på Stekte nudler med kylling og grønnsaker
0

Stekte nudler med kylling og grønnsaker

(30)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Wok er sunn, rask og veldig god hverdagsmat. Grønnsakene kan varieres i det uendelige, likeså kan kyllingen byttes ut med okse, svin, fisk eller skalldyr.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 spiseskjeolje
4 stkkyllingfileter, i biter
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 stkpaprika, i biter
12 stkminimais, delt i to
100 gramsukkererter, delt i to
500 gramnudler, kokt
100 grambønnespirer
1 desiliterhoi sin saus
2 spiseskjesesamfrø

Slik gjør du det

  1. Varm opp olje i en wokpanne. Fres kylling til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og ta kyllingen fra pannen.

    Tips:

    Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.

  2. Fres paprika, minimais og sukkerert raskt i olje. Ha kyllingen tilbake i pannen, og vend inn nudler og bønnespirer.
  3. Ringle over hoi sin saus, og rør rundt til alt er varmt.

    Tips:

    Bruk gjerne andre asiatiske sauser, for eksempel sweet chili- eller teriyakisaus.

  4. Dryss over sesamfrø, og server.

    Tips:

    For ekstra smak, kan du riste sesamfrøene i en tørr stekepanne.

Tips:

Nudlene gir retten fylde, men de kan byttes ut med ris eller flere deilige grønnsaker.

Kommentarer