Oppskrift på Spicy kyllingwok, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Spicy kyllingwok

En kryddersterk asiatisk wok med kylling og grønnsaker. Herlige smaker av hvitløk, chili og ingefær gjør retten spennende og god.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan bytte ut kyllingen med svin- eller oksekjøtt.

Slik gjør du

  1. Kok ris som anvist på pakken.

  2. Varm opp en wok eller stor stekepanne og ha i olje. Wok strimlene av kyllingbryst i ca. 4 minutter, og løft over på et fat. Wok deretter gulrot, paprika, minimais og vårløk i et par minutter.

    Varier grønnsakene i woken med squash, rødløk, kålrot eller selleri.

  3. Ha kyllingen tilbake i wokken og krydre med chili, hvitløk, revet ingefær og salt, og ringle over hoi sin saus.

    Hvordan skrelle ingefær

  4. Dryss over peanøtter ved servering, og server med ris.

Lignende oppskrifter