Oppskrift på Sitronkylling med pasta
0

Sitronkylling med pasta

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En oppskrift på kylling med smak av sitron, servert med kremet pasta. En god og rask hverdagsmiddag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkkyllingfileter
2 stkhvitløksfedd
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking
1 teskjesalt
¼ teskjepepper
3 desiliterTINE Matfløte eller Kremfløte
½ stkhønsebuljongterninger
1 teskjetørket rosmarin
½ stksitroner
1 desilitersorte oliven
½ desiliterpersille, grovt hakket
500 gramfullkornpasta

Slik gjør du det

  1. Skjær kyllingfilet i strimler på langs. Rens og hakk hvitløk.
  2. Brun kylling i smør i en stekepanne. Dryss på salt og pepper.
  3. Bland fløte, buljongterning, rosmarin og sitronsaft i en kjele. Legg i kylling og hvitløk. La det koke under lokk i ca 5 min. Rør inn revet sitronskall, oliven og persille.
  4. Kok pasta i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken. Server kyllingen med fullkornpasta, og pynt med sitronbåter.

Tips:

Et par teskjeer pesto rørt inn pasta smaker kjempegodt.

Kommentarer

Produkter i oppskriften