349042

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Sesampanert kylling med potet- og kålsalat

En spennende potetsalat med kål, sukkererter, reddiker og tomater er et godt følge til disse smakfulle kyllingstrimlene. Sesamfrøene setter en pikant smak på retten.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Miks rømme, hvitløk og friske urter til en grønn saus, og server til.

Slik gjør du

Potet- og kålsalat:

  1. Kok potet mør i lettsaltet vann. La kål og sukkerert koke med potetene de siste 2 minuttene av koketiden.

  2. Sil fra vannet og skyll poteter, kål og sukkererter i kaldt vann. Ha over i en bolle.

  3. Ha reddik og tomat i bollen med poteter, kål og sukkererter. Hell over olje og eddik, og krydre med salt og pepper. Vend sammen.

Kylling:

  1. Krydre kylling med salt og pepper. Bland sesamfrø og griljermel i en bolle. Snu kyllingen i blandingen.

  2. Stek i smør i en stekepanne over middels varme til kyllingen er gjennomstekt og har pen farge. Server med potetsalaten.

Lignende oppskrifter