Oppskrift på Rask kyllinggryte med Cottage Cheese
0

Rask kyllinggryte med Cottage Cheese

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En smakfull rask gryte med kyllingfilet, grønnsaker og bønner, toppet med Cottage Cheese passer perfekt både til hverdag og helg.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Topping

1 begerTINE Cottage Cheese Original à 250 gram
1 teskjesalt
1 spiseskjefinhakket frisk timian

Gryte

600 gramkyllingfileter (ev. grilla kylling)
1 stkgul paprika
1 stkgrønn squash
1 stkløk
150 gramsjampinjong
1 stkhvitløksfedd
400 gramgrovhakket hermetiske tomater
2 desiliterhønsebuljong
250 gramhermetiske kidneybønner (røde bønner)
1 teskjesalt
½ teskjekvernet sort pepper
1 teskjesukker
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

  1. Bland Cottage Cheese med salt og timian. Sett til siden.
  2. Del kylling i tynne strimler, paprika i terninger, squash og løk i tynne skiver, sopp i litt store båter, finhakk hvitløken.
  3. Stek kylling på sterk varme i en panne med litt smør. La kjøttet bli gyllent på begge sider, dryss over salt og pepper. Tilsett grønnsaker og hvitløk, la det steke videre 2-3 minutter.
  4. Tilsett hermetiske tomater og buljong. La det koke ca. 15 minutter til grønnsakene er myke og kjøttet mørt.
  5. Vend inn bønner (uten lake), la det småkoke ca. 2 min. Smak til med salt, pepper og sukker. Fordel Cottage Cheese blandingen over den varme gryta og server straks, gjerne med litt foccaccia ved siden av.

Tips:

Er du ikke så glad i bønner? Tilsett gjerne potet, ris eller pasta i gryten. Dersom du ønsker en raskere variant bytt ut kyllingfilet med grilla kylling eller kjøttdeig.

Kommentarer

Produkter i oppskriften