Oppskrift på rask kylling tikka masala

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Rask kylling tikka masala

En god og rask oppskrift på en kylling tikka masala. Dette er en rett med små smakseksplosjoner som sender tankene til India.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis retten skulle koke litt tørr, er det bare å spe på med litt vann.

Slik gjør du

Ris:

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

Tikka masala:

  1. Del kylling i biter. Brun kyllingen i smør i en stekepanne på middels varme.

  2. Rens og hakk paprika, chili, vårløk og hvitløk og ha det i stekepannen sammen med kyllingen. Rens og finhakk ingefær og frisk koriander. Krydre med garam masala, koriander og ingefær.

  3. Hell i yoghurt og tomatpuré, og la småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Raita:

  1. Riv agurk og bland den med yoghurt. Hakk mynte og hvitløk og bland det i. Smak til med salt og pepper.

Lignende oppskrifter