Oppskrift på Marokkansk kyllinggryte, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Marokkansk kyllinggryte

Eksotisk marokkansk kyllinggryte med linser, finhakket persille og sambal oelek.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: I stedet for sambal oelek, som er en sterk chilipasta, kan du bruke vanlig karri. Smak deg fram.

Slik gjør du

  1. Kok linser i ca. 5 minutter. De skal bli myke og ikke koke i stykker. Hell av vannet.

  2. Skjær kylling i biter. Bland Crème Fraîche med hvetemel i en kjele. Tilsett vann og buljongterning, og rør i sambal oelek eller karri. Legg i kyllingbitene og finhakket hvitløk.

  3. La det koke forsiktig under lokk i ca. 10 minutter. Rør i linsene og tilsett persille. Varm opp gryten og smak den til.

  4. Skyll salat og ha i en bolle. Server ved siden av kyllinggryta.

Lignende oppskrifter