Kyllingkarbonader med ingefær

Kyllingkarbonader med ingefær

0
14
Middels30 min
Lag dine egne kyllingkarbonader til middag. Ingefær smaker godt og har også mange helsebringende egenskaper.

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

  • 3 dl
    ukokt ris

Kyllingkarbonader:

  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 2 ss
    ingefær
  • 500 g
    kjøttdeig av kylling
  • 2 ss
    potetmel
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • ½ dl
    soyasaus
  • 1 stk
    lime (saften av)

Grønnsakswok:

  • ½ stk
    paprika
  • 150 g
    løk
  • 2 stk
    store gulrøtter
  • 150 g
    stangselleri
  • 1 ss
    solsikkeolje

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok ris etter anvisningen på pakken.

Kyllingkarbonader:

  1. 2

    Hakk hvitløk og riv ingefær. Arbeid sammen kyllingkjøttdeig med potetmel, hvitløk, ingefær, salt og pepper. Form farsen til karbonader.

  2. 3

    Stek karbonadene i smør på begge sider over middels varme, til de er gjennomstekte.

  3. 4

    Ta karbonadene ut av stekepannen, og ha soyasaus og lime i pannen. Kok opp, og ta pannen av varmen.

Grønnsakswok:

  1. 5

    Skjær paprika, løk, gulrot og stangselleri i strimler, og wok dem raskt i olje, så de ikke mister spensten.

Tips

Svinekjøttdeig kan erstatte kyllingkjøttdeig i denne smakfulle middagsretten.

Del denne oppskriften: