Oppskrift på Kyllingkarbonader med ingefær
0

Kyllingkarbonader med ingefær

(5)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Lag dine egne kyllingkarbonader til middag. Ingefær smaker godt og har også mange helsebringende egenskaper.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Ris:

3 desiliterukokt ris

Kyllingkarbonader:

2 stkhvitløksfedd
2 spiseskjeingefær
500 gramkjøttdeig av kylling
2 spiseskjepotetmel
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
½ desilitersoyasaus
1 stklime (saften av)

Grønnsakswok:

½ stkpaprika
150 gramløk
2 stkstore gulrøtter
150 gramstangselleri
1 spiseskjesolsikkeolje

Slik gjør du det

    Ris:

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
  2. Kyllingkarbonader:

  3. Hakk hvitløk og riv ingefær. Arbeid sammen kyllingkjøttdeig med potetmel, hvitløk, ingefær, salt og pepper. Form farsen til karbonader.
  4. Stek karbonadene i smør på begge sider over middels varme, til de er gjennomstekte.
  5. Ta karbonadene ut av stekepannen, og ha soyasaus og lime i pannen. Kok opp, og ta pannen av varmen.
  6. Grønnsakswok:

  7. Skjær paprika, løk, gulrot og stangselleri i strimler, og wok dem raskt i olje, så de ikke mister spensten.

Tips:

Svinekjøttdeig kan erstatte kyllingkjøttdeig i denne smakfulle middagsretten.

Kommentarer

Produkter i oppskriften