Oppskrift på Kyllingfilet med kremet grønnkål

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kyllingfilet med kremet grønnkål

Med kesam forvandler du grønnkål til et deilig kremet tilbehør som passer perfekt til stekt, saftig kylling.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Kremet grønnkål er også godt til fisk eller grillet kjøtt.

Slik gjør du

  1. Del kyllingfiletene på langs. Krydre med salt og pepper og stek filetene gylne i smør i en stekepanne, 2-3 minutter på hver side.

  2. Legg kyllingen til side, og stek tomatene i stekefettet.

  3. Finsnitt grønnkål og finhakk hvitløk. Fres i smør til mykt, ca. 2 minutter. Hell på kraft (buljong blandet i vann) og la småkoke et par minutter under lokk. Vend med kesam.

    Tilsett litt ekstra fløte, crème fraîche eller revet parmesan om du ønsker en fyldigere saus.

  4. Smak til med muskat, salt og pepper. Server til kylling og stekte tomater.

Lignende oppskrifter