Oppskrift på Kyllingfilet med brokkolisalat

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kyllingfilet med brokkolisalat

En deilig sunn brokkolisalat med knasende nøtter og søte tranebær er perfekt tilbehør til kylling. En enkel, men supergod hverdagsrett.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Denne brokkolisalaten er en god vegetarlunsj i seg selv eller godt tilbehør til alle typer kjøtt.

Slik gjør du

  1. Krydre kyllingfilet med salt og pepper og stek i en panne med smør, ca. 5 minutter på hver side eller til gjennomstekt.

    Har du store tykke kyllingfileter, kan det være lurt å brune dem raskt i pannen og så ettersteke dem i ovnen på 200°C til de har en kjernetemperatur på 70-72°C og er akkurat gjennomstekt.

  2. Del brokkoli i små buketter. Skrell stilken, del i to og skjær tynne skiver. Kok brokkoli i lettsaltet vann, 1-2 minutter. Hell av vannet og skyll i iskaldt vann.

  3. Finhakk rødløk og persille, og grovhakk nøtter. Del eple i biter, og bland med tranebær og brokkoli.

  4. Visp sammen eddik, honning og olje. Vend med brokkolisalaten og smak til med salt og pepper. Server til kyllingfilet med kesam på siden.

Lignende oppskrifter