Oppskrift på Kyllingenchilada, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kyllingenchilada

Smaksrik meksikansk kyllingenchilada med en litt sterk saus.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Sambal oelek består av ulike sorter chilipepper som er most sammen. Sambal oelek passer perfekt til asiatiske matretter, som smakstilsetting i gryter, til ris og til enchilada.

Slik gjør du

  1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Bruk ferdig grillet kyllingbryst eller deler av en kylling. Strimle kjøttet. Rens løken og hakk den. Stek den myk i smør i en stekepanne og tilsett kylingkjøttet.

  3. Rør i crème fraîche, karri og sambal oelek. La det koke opp.

  4. Legg fyllet i tortillalefsene og rull sammen. Legg dem tett i tett i en ildfast form. Strø over revet ost og gratiner i ovn i ca. 10 minutter. Server med ruccola og cherrytomater.

Lignende oppskrifter