Oppskrift på Kylling, ris og grønnsaker

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kylling, ris og grønnsaker

Saftig og god kylling med karriris, blomkål og brokkoli. Dette er en middagsrett som faller i smak hos de fleste.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan fint erstatte kyllingen med f.eks. laks eller steinbit.

Slik gjør du

  1. Kok opp vann i to ulike kjeler, en til ris og en til grønnsaker. I vannet til risen har du i karri. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. Skjær rødløk i skiver. Stek kyllingfilet og rødløk i en panne med smør på middels sterk varme. Stek til kjøttet er gjennomstekt, i 4–5 minutter på hver side. Ha på salt og pepper.

  3. Skjær opp brokkoli og blomkål. Kok sammen til de blir møre, ca. 5 minutter.

    Server kyllingfilet og ris med brokkoli, blomkål og crème fraîche eller matyoghurt.

Lignende oppskrifter