Oppskrift på Kylling, ris og grønnsaker
0

Kylling, ris og grønnsaker

(42)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Saftig og god kylling med karriris, blomkål og brokkoli. Dette er en middagsrett som faller i smak hos de fleste.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 desiliterris eller fullkornsris
1 teskjekarri
1 stkrødløk
4 stkkyllingfileter
1 spiseskjeTINE Meierismør
½ teskjesalt
½ teskjepepper
1 stkbrokkoli
1 stkblomkål
1 desiliterTINE Crème Fraîche Original eller matyoghurt

Slik gjør du det

  1. Kok opp vann i to ulike kjeler, en til ris og en til grønnsaker. I vannet til risen har du i karri. Kok ris etter anvisningen på pakken.
  2. Skjær rødløk i skiver. Stek kyllingfilet og rødløk i en panne med smør på middels sterk varme. Stek til kjøttet er gjennomstekt, i 4–5 minutter på hver side. Ha på salt og pepper.
  3. Skjær opp brokkoli og blomkål. Kok sammen til de blir møre, ca. 5 minutter. Server kyllingfilet og ris med brokkoli, blomkål og crème fraîche eller matyoghurt.

Tips:

Du kan fint erstatte kyllingen med f.eks. laks eller steinbit.

Kommentarer

Produkter i oppskriften