Kylling og squash i mango chutneysaus

Kylling og squash i mangochutney-saus

2
17
Enkel20 min
Denne retten er enkel og rask å lage. Mangochutney tilfører sausen en spennende søtlig og kryddersterk smak.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 300 g
    villris , ukokt
  • 4 stk
    kyllingbryst
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 1 stk
    squash , i skiver
  • 2 dl
  • 200 g
    mangochutney
  • 1 stk
    appelsin , saft og litt revet skall
  • 2 ts
    karri
  • ½ dl
    frisk koriander
  • 4 ss
    cashewnøtter , hakkede

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 200 °C. Kok ris som anvist på pakken.

    Tips

    Hvis du ønsker en sunnere rett, kan du bruke brun, upolert natur-ris.

  2. 2

    Krydre kyllingbryst med salt og pepper. Brun dem i smør i 1 minutt på hver side til de har en gyllen farge. Legg kyllingbrystene i en ildfast form.

  3. 3

    Stek squash i smør i en stekepanne i 2 minutter, til de får en pen farge. Ha squashskivene rundt kyllingen i formen.

  4. 4

    Pisk sammen fløte med mangochutney, appelsin og karri. Hell sausen over kyllingbrystene og squashen i formen, og stek midt i ovnen i 15 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt.

  5. 5

    Dryss over koriander og cashewnøtter, og server med nykokt ris.

Tips

En frisk agurksalat med strimlet rødløk og chili smaker godt til.

Del denne oppskriften: