Oppskrift på Kylling og squash i mango chutneysaus, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kylling og squash i mangochutney-saus

Denne retten er enkel og rask å lage. Mangochutney tilfører sausen en spennende søtlig og kryddersterk smak.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Ildfast form
TIPS!: En frisk agurksalat med strimlet rødløk og chili smaker godt til.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 °C. Kok ris som anvist på pakken.

    Hvis du ønsker en sunnere rett, kan du bruke brun, upolert natur-ris.

  2. Krydre kyllingbryst med salt og pepper. Brun dem i smør i 1 minutt på hver side til de har en gyllen farge. Legg kyllingbrystene i en ildfast form.

  3. Stek squash i smør i en stekepanne i 2 minutter, til de får en pen farge. Ha squashskivene rundt kyllingen i formen.

  4. Pisk sammen fløte med mangochutney, appelsin og karri. Hell sausen over kyllingbrystene og squashen i formen, og stek midt i ovnen i 15 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt.

  5. Dryss over koriander og cashewnøtter, og server med nykokt ris.

Lignende oppskrifter