Oppskrift på Kylling og squash i mango chutneysaus
0

Kylling og squash i mangochutney-saus

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne retten er enkel og rask å lage. Mangochutney tilfører sausen en spennende søtlig og kryddersterk smak.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form

Ingredienser

300 gramvillris, ukokt
4 stkkyllingbryst
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
1 stksquash, i skiver
2 desiliterTINE Matfløte
200 grammangochutney
1 stkappelsin, saft og litt revet skall
2 teskjekarri
½ desiliterfrisk koriander
4 spiseskjecashewnøtter, hakkede

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 200 °C. Kok ris som anvist på pakken.

    Tips:

    Hvis du ønsker en sunnere rett, kan du bruke brun, upolert natur-ris.

  2. Krydre kyllingbryst med salt og pepper. Brun dem i smør i 1 minutt på hver side til de har en gyllen farge. Legg kyllingbrystene i en ildfast form.
  3. Stek squash i smør i en stekepanne i 2 minutter, til de får en pen farge. Ha squashskivene rundt kyllingen i formen.
  4. Pisk sammen fløte med mangochutney, appelsin og karri. Hell sausen over kyllingbrystene og squashen i formen, og stek midt i ovnen i 15 minutter eller til kyllingen er gjennomstekt.
  5. Dryss over koriander og cashewnøtter, og server med nykokt ris.

Tips:

En frisk agurksalat med strimlet rødløk og chili smaker godt til.

Kommentarer

Produkter i oppskriften