Oppskrift på Kylling i Arrabbiata-saus

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kylling i Arrabbiata-saus

Med ferdig middagsbase og grillet kylling er dette god og rask hverdagsrett.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruk gjerne kyllingrester fra dagen før. Retten kan også f.eks. lages med stekte koteletter.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 220 °C. Kok risen etter anvisning på pakken.

  2. Finhakk løk og del bacon i biter. Stek brunt i en panne med smør, ca. 5 minutter. Vend inn rosmarin og arrabiata-saus og gi alt et oppkok.

  3. Ha sausen over i en ildfast form og legg kyllinglårene på toppen. Varm i ovnen i ca. 10 minutter eller til kyllingen er gjennomvarm. Server med ris, brød og smør.

    Ønsker du å bruke rå kylling kan du brune dem i en stekepanne før du legger dem i formen og så øke steketiden til 35 minutter.

Lignende oppskrifter