Oppskrift på Kylling Chow Mein
4

Kylling Chow Mein

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kylling Chow Mein er en klassisk kinesisk rett med nudler, kylling og masse gode grønnsaker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

250 grameggnudler
2 stkgulrøtter
100 gramaspargesbønner
125 gramsukkererter
4 stkvårløk
2 stkcentimeter fersk ingefær
1 stkhvitløksfedd
3 stkkyllingfileter
2 spiseskjerapsolje, solsikkeolje eller annen egnet olje til steking
2 spiseskjesoyasaus
½ stksitroner
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Fyll en kjele halvt med vann og kok opp. Tilsett nudler og la dem småkoke i 4 minutter. Når nudlene er ferdige, heller du dem i en sikt og lar vannet renne av.
  2. Skrell gulrot og skjær i tynne strimler. Rens aspargesbønner og sukkererter. Skjær vårløk i tynne skiver. Skrell og riv ingefær. Skrell og press eller finhakk hvitløk. Skjær kylling i strimler.
  3. Varm olje i en stekepanne. Stek kyllingstrimlene i noen minutter til de blir gylne. Ha dem over på en tallerken.
  4. Ha hvitløk, ingefær, gulrot og aspargesbønner i stekepannen og stek i 4–5 minutter, til det begynner å bli mørt.
  5. Ha kylling, sukkererter og vårløk i pannen og rør rundt. Tilsett nudler og stek i noen minutter til alt er gjennomvarmt. Tilsett soyasaus, sitronsaft og smak til med salt og pepper før du serverer.

Tips:

Hvis du ønsker, kan du bytte ut kyllingkjøtt med svinekjøtt.

Kommentarer