Oppskrift på Indisk kylling
0

Indisk kylling

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på indisk kylling til middag, med løk, paprika, ananas og tikka masala. Eksotisk hverdagsmat!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 desiliterris
600 gramkyllingfileter
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking
400 gramtikka masala saus
1 stkrødløk
1 stkrød paprika
200 gramananas, hermetisk eller fersk
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 spiseskjemangochutney
8 stkpapadums (indisk «flatbrød»)

Slik gjør du det

  1. Kok ris etter anvisninven på pakken.
  2. Tørk og del kylling i biter. Stek bitene i smør til de får fin farge.
  3. Ha ferdig saus i en kjele. Tilsett kyllingen. Del løk og paprika i strimler og legg i sausen. Tilsett biter av ananas.
  4. La det koke i ca. 5 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
  5. Bland sammen creme fraiche og mangochutney, og server det til gryten sammen med ris og papadums.

Tips:

Kjøp en eske papadums (indisk kikertbrød, som er glutenfrie) og stek dem raskt i olje slik at de blåser seg opp og blir sprø.

Kommentarer

Produkter i oppskriften