Oppskrift på Grillspyd med coleslaw

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grillspyd med coleslaw

Kyllingfilet marinert med masse krydder spiller godt på lag med en syrlig og frisk coleslaw. Serveres rykende, rett fra grillen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!:  Grilling på direkte varme betyr at maten grilles rett over varmen, og egner seg til grilling av mindre kjøttstykker, burgere, pølser og grønnsaker.

Slik gjør du

  1. Skjær lange strimler av kyllingfilet, ca. 1 cm tykke.

Marinade:

  1. Riv ingefær. Del lime i to, og press ut saft. Bland revet ingefær, limesaft, paprikapulver, gurkemeie, spisskummen, chilipulver, pepper og olivenolje i en bolle eller brødpose.

  2. Ha i kylling og bland rundt til kjøttet er dekket av marinade. Sett kjølig i minst 30 minutter, gjerne over natten.

Coleslaw:

  1. Snitt gulrot og hodekål fint, bruk gjerne et rivjern, og legg det i en bolle.

  2. Ha majones, rømme, salt, sitronsaft og pepper i en annen bolle, og rør godt. Bland rømmedressingen med gulrot og hodekål.

Kylling og tilbehør:

  1. Ta kyllingen ut av marinaden og tørk godt. Tre kyllingstrimlene på grillspyd og ha på salt. Grill spydene over direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Spydene kan også stekes i stekepannen.

  2. Fyll pølsebrød med coleslaw og topp med kylling.

Lignende oppskrifter