Oppskrift på Fransk kyllinggryte, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fransk kyllinggryte

Oppskrift på herlig og lettlaget kyllinggryte. Provencekrydderet sørger for den rette franske følelsen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Denne middagen kan fint lages dagen før servering, da setter smakene seg bare enda bedre.

Slik gjør du

  1. Kok opp hermetiske tomater og kyllingbuljong i en kjele.

  2. Vask og skrell potet. Skjær potet, løk og stangselleri i like store biter.

  3. Ha potet, løk og stangselleri i gryta. Kok opp og la det småkoke med provencekrydder i 12–15 minutter.

  4. Skjær kyllingfilet i jevnstore biter. Ha kylling og erter i gryten. La trekke på svak varme til kyllingbitene er gjennomkokt, i 5–8 minutter.

Lignende oppskrifter