Oppskrift på Eksotisk kylling med mango

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Eksotisk kylling med mango

India er inspirasjonen for denne eksotiske oppskriften med kylling, mango, løk og chili.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bytt gjerne ut kylling med svinekjøtt.

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken. Pass på at risen blir ferdig samtidig som resten av maten.

  2. Skrell og kutt løk i jevnstore biter. Riv sitronskall. Skjær kyllingfilet i ca. 2 cm store terninger.

  3. Stek løk til den er blank i en stekepanne med olje, i 3–4 minutter. Legg kyllingbitene i stekepanna og brun kjøttet til det er gjennomvarmt og gyllenbrunt, i 5–7 minutter.

  4. Tilsett buljong og revet sitronskall og gi det et oppkok. Skru deretter ned varmen, sett på lokk og la det trekke på svak varme i ca. 5 minutter.

  5. Skrell mango og skjær i terninger. Bland mango med kyllingen og smak til med salt og chilipulver. Rør inn matfløte og kok opp. La det trekke i ca. 1 minutt. Serveres med ris.

    Pynt gjerne med strimler av mango.

Lignende oppskrifter