Oppskrift på Bulgur med kylling og spinat
0

Bulgur med kylling og spinat

(16)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Bulgur minner om couscous, men er mer næringsrikt. Denne deilige retten med kylling, spinat og mascarpone må prøves!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 grambulgur
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
3 stkkyllingbryst, i biter
1 stkpaprika, i biter
1 stkpurre, i biter
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
2 stkhvitløksfedd, hakkete
100 gramspinat
1 spiseskjeTINE Meierismør
2 spiseskjetomatpuré
4 spiseskjemascarpone

Slik gjør du det

  1. Kok bulgur som anvist på pakken.

    Tips:

    Kok bulguren i buljong for ekstra smak.

  2. Smelt smør i en stekepanne. Stek kylling, paprika og purre i 4–5 minutter på medium sterk varme. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Vend inn spinat.

    Tips:

    Bytt ut kyllingen med mørt lamme-, svine- eller oksekjøtt.

  3. Sil vannet fra bulguren og ha i smør og tomatpuré. Rør rundt i bulguren med en gaffel til den er luftig, og anrett med kylling og grønnsaker. Ha på klatter med mascarpone, og server.

Tips:

Hvis du har dårlig tid, kan du bytte ut bulguren med couscous.

Kommentarer

Produkter i oppskriften