Bulgur med kylling og spinat

Bulgur med kylling og spinat

0
110
Enkel30 min
Bulgur minner om couscous, men er mer næringsrikt. Denne deilige retten med kylling, spinat og mascarpone må prøves!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 300 g
    bulgur
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 3 stk
    kyllingbryst , i biter
  • 1 stk
    paprika , i biter
  • 1 stk
    purre , i biter
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 2 stk
    hvitløksfedd , hakkete
  • 100 g
    spinat
  • 1 ss
  • 2 ss
    tomatpuré
  • 4 ss
    mascarpone

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok bulgur som anvist på pakken.

    Tips

    Kok bulguren i buljong for ekstra smak.

  2. 2

    Smelt smør i en stekepanne. Stek kylling, paprika og purre i 4–5 minutter på medium sterk varme. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Vend inn spinat.

    Tips

    Bytt ut kyllingen med mørt lamme-, svine- eller oksekjøtt.

  3. 3

    Sil vannet fra bulguren og ha i smør og tomatpuré. Rør rundt i bulguren med en gaffel til den er luftig, og anrett med kylling og grønnsaker. Ha på klatter med mascarpone, og server.

Tips

Hvis du har dårlig tid, kan du bytte ut bulguren med couscous.

Del denne oppskriften: