Oppskrift på Bulgur med kylling og spinat, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Bulgur med kylling og spinat

Bulgur minner om couscous, men er mer næringsrikt. Denne deilige retten med kylling, spinat og mascarpone må prøves!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du har dårlig tid, kan du bytte ut bulguren med couscous.

Slik gjør du

  1. Kok bulgur som anvist på pakken.

    Kok bulguren i buljong for ekstra smak.

  2. Smelt smør i en stekepanne. Stek kylling, paprika og purre i 4–5 minutter på medium sterk varme. Krydre med salt, pepper og hvitløk. Vend inn spinat.

    Bytt ut kyllingen med mørt lamme-, svine- eller oksekjøtt.

  3. Sil vannet fra bulguren og ha i smør og tomatpuré. Rør rundt i bulguren med en gaffel til den er luftig, og anrett med kylling og grønnsaker. Ha på klatter med mascarpone, og server.

Lignende oppskrifter