Oppskrift på Wok med svin

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Wok med svin

Wok er rask middag, særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Wok må spises nylaget og varm. 

Slik gjør du

Ris:

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

    Bruker du nudler, husk at de ikke trenger like lang koketid som ris.

Wok:

  1. Tørk kjøttet godt, og stek raskt i olje i varm panne. 3-5 minutter. Legg tilside.

  2. Del brokkoli og gulrøtter i små biter og stek raskt i litt olje. Legg i vannkastanjer.

    800 gram frossen wokblanding passer til ca. 4 personer.

  3. Tilsett woksaus, legg kjøttet tilbake i pannen og bland godt. Varm raskt opp og la trekke et par minutter. Strø over bønnespirer.

Dressing:

  1. Bland sammen TINE Crème Fraîche Lett og mangochutney.

Lignende oppskrifter