Oppskrift på Wok med svin
2

Wok med svin

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Wok er rask middag, særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Ris:

3 dlukokt ris (eller nudler)

Wok:

400 gstrimlet svinekjøtt eller kylling
3 ssrapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 stkbrokkoli
3 stksmå gulrøtter
250 ghermetiske vannkastanjer (1 boks er som regel 250 gram)
120 gferdig woksaus (1 pose er som regel 120 gram)
100 gbønnespirer

Dressing:

2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
5 ssmangochutney

Slik gjør du det

  • Ris:

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

      Tips:

      Bruker du nudler, husk at de ikke trenger like lang koketid som ris.

  • Wok:

    1. Tørk kjøttet godt, og stek raskt i olje i varm panne. 3-5 minutter. Legg tilside.
    2. Del brokkoli og gulrøtter i små biter og stek raskt i litt olje. Legg i vannkastanjer.

      Tips:

      800 gram frossen wokblanding passer til ca. 4 personer.

    3. Tilsett woksaus, legg kjøttet tilbake i pannen og bland godt. Varm raskt opp og la trekke et par minutter. Strø over bønnespirer.
  • Dressing:

    1. Bland sammen TINE Crème Fraîche Lett og mangochutney.

Tips:

Wok må spises nylaget og varm. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften