Oppskrift på Wok med svin
2

Wok med svin

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Wok er rask middag, særlig hvis du bruker ferdig wokblanding og woksaus.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Ris:

3 desiliterukokt ris (eller nudler)

Wok:

400 gramstrimlet svinekjøtt eller kylling
3 spiseskjerapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 stkbrokkoli
3 stksmå gulrøtter
250 gramhermetiske vannkastanjer (1 boks er som regel 250 gram)
120 gramferdig woksaus (1 pose er som regel 120 gram)
100 grambønnespirer

Dressing:

2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
5 spiseskjemangochutney

Slik gjør du det

    Ris:

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

    Tips:

    Bruker du nudler, husk at de ikke trenger like lang koketid som ris.

  2. Wok:

  3. Tørk kjøttet godt, og stek raskt i olje i varm panne. 3-5 minutter. Legg tilside.
  4. Del brokkoli og gulrøtter i små biter og stek raskt i litt olje. Legg i vannkastanjer.

    Tips:

    800 gram frossen wokblanding passer til ca. 4 personer.

  5. Tilsett woksaus, legg kjøttet tilbake i pannen og bland godt. Varm raskt opp og la trekke et par minutter. Strø over bønnespirer.
  6. Dressing:

  7. Bland sammen TINE Crème Fraîche Lett og mangochutney.

Tips:

Wok må spises nylaget og varm. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften