Oppskrift på Ungarsk gulasj, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ungarsk gulasj

Oppskrift på en deilig og sunnere gryterett med kjøtt i krydet saus. Suppen er av mange regnet som Ungarns nasjonalrett, og navnet gulasj betyr egentlig «gjetermat».

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server gjerne suppen med en liten dæsj Kesam og litt fersk persille på toppen.

Slik gjør du

  1. Fres løk i smør, tilsett paprikapulver og la det surre på svak varme sammen med løken i ca. 5 minutter. Tilsett kjøtt, tomatpuré, eddik, hakket hvitløk, salt, merian eller oregano og karve.

  2. Hell på halvparten av buljongen og la trekke under lokk i ca. 45 minutter på svak varme.

  3. Tilsett potet og resten av vannet. La suppen småkoke til potetene begynner å koke i stykker. Serveres en liten dæsj Kesam, persille og olivenbrød.

Lignende oppskrifter