Oppskrift på Tacokjøttboller med potetmos
2

Tacokjøttboller med potetmos

(26)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Taco er populært, og disse barnevennlige tacokjøttbollene blir fort en ny favoritt i familien.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

800 gramsvinekjøttdeig
1 posetacokrydder
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking
6 desilitervann
2 spiseskjeTINE Meierismør
¼ teskjesalt
4 desiliterTinemelk® Helmelk 3,5 % fett eller vann
2 posepotetmospulver

Slik gjør du det

  1. Bland kjøttdeig og tacokrydder i en bolle. Lag små kjøttboller med en spiseskje.
  2. Smelt smør i en stekepanne. Stek kjøttbollene på alle sider til de er gjennomstekte.
  3. Kok opp vann med smør og salt. Ta kjelen til side, og hell i melk eller vann, avhengig av hva det står på potetmosposen. Dryss i potetmospulveret, og la det svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.

Tips:

Disse kjøttbollene kan du fint lage i store porsjoner og fryse ned.

Kommentarer

Produkter i oppskriften