Oppskrift på svinegod lapskaus, foto: TINE kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Svinegod lapskaus

I dette enkle middagstipset flettes friskheten fra sitronen elegant sammen med svinekjøttet.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruk gjerne rester av svinestek eller koteletter.

Slik gjør du

  1. Skjær potet, gulrot og kålrot i terninger. Ha kjøtt, potet, rotgrønnsaker og buljong i en kjele og dekk med vann.

    Hvis du bruker kokte poteter og rotgrønnsaker istedenfor ukokte, halverer du tiden det tar å tilberede lapskausen.

  2. Kok under lokk i 20 min eller til potetene er myke.

  3. Krydre med salt, pepper og sitron. Vend inn urter og server.

Lignende oppskrifter