Svinebiff med paprikasaus

Svinebiff med paprikasaus

0
17
Enkel30 min
Svinebiff er hurtiglaget mat, og smaker godt med en frisk paprikasaus og stekte grønnsaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 ss
  • 2 stk
    rød paprika , i små terninger
  • 1 ts
    paprikapulver
  • 2 stk
    sjalottløk , finhakket
  • 2 dl
    grønnsaksbuljong
  • 1 dl
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    malt sort pepper
  • 600 g
    svin ytrefilet , i skiver
  • ¾ ts
    salt
  • ½ ts
    kvernet sort pepper
  • 4 ss
  • ½ l
    vann
  • ½ ts
    salt
  • 200 g
    bønner
  • 2 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 2 stk
    rødløk , i skiver
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett paprika, paprikapulver og løk. La det surre sammen i 1-2 minutter, og ha i buljong. La det koke i ca. 5 minutter, og tilsett melk.

  2. 2

    Kjør sausen glatt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.

  3. 3

    Krydre kjøtt med salt og pepper. Ha smør i en panne på sterk varme, og brun biffene i 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur, i ca. 5 minutter.

    Tips

    Bytt gjerne ut svinebiff med benfrie koteletter, eller annet hurtigstekt svinekjøtt.

  4. 4

    Kok opp saltet vann. Rens og skyll bønner, og la de fosskoke i 3-4 minutter.

  5. 5

    Smelt smør i en panne på litt høy varme, og ha i bønner og rødløk. Stek til løken er gyllen. Dryss over litt salt og pepper.

Tips

Server gjerne med råstekte poteter, ris eller pasta.

Del denne oppskriften: