Oppskrift på Svinebiff med paprikasaus
0

Svinebiff med paprikasaus

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Svinebiff er hurtiglaget mat, og smaker godt med en frisk paprikasaus og stekte grønnsaker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Stavmikser

Ingredienser

2 spiseskjeTINE Meierismør til steking
2 stkrød paprika, i små terninger
1 teskjepaprikapulver
2 stksjalottløk, finhakket
2 desilitergrønnsaksbuljong
1 desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
¼ teskjesalt
½ teskjekvernet sort pepper
600 gramsvin ytrefilet, i skiver
¼ teskjesalt
½ teskjekvernet sort pepper
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking
½ litervann
¼ teskjesalt
200 grambønner
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking
2 stkrødløk, i skiver
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett paprika, paprikapulver og løk. La det surre sammen i 1-2 minutter, og ha i buljong. La det koke i ca. 5 minutter, og tilsett melk.
  2. Kjør sausen glatt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.
  3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Ha smør i en panne på sterk varme, og brun biffene i 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur, i ca. 5 minutter.

    Tips:

    Bytt gjerne ut svinebiff med benfrie koteletter, eller annet hurtigstekt svinekjøtt.

  4. Kok opp saltet vann. Rens og skyll bønner, og la de fosskoke i 3-4 minutter.
  5. Smelt smør i en panne på litt høy varme, og ha i bønner og rødløk. Stek til løken er gyllen. Dryss over litt salt og pepper.

Tips:

Server gjerne med råstekte poteter, ris eller pasta.

Kommentarer

Produkter i oppskriften