Oppskrift på Svinebiff med paprikasaus, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Svinebiff med paprikasaus

Svinebiff er hurtiglaget mat, og smaker godt med en frisk paprikasaus og stekte grønnsaker.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Stavmikser
TIPS!: Server gjerne med råstekte poteter, ris eller pasta.

Slik gjør du

  1. Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett paprika, paprikapulver og løk. La det surre sammen i 1-2 minutter, og ha i buljong. La det koke i ca. 5 minutter, og tilsett melk.

  2. Kjør sausen glatt med stavmikser, og smak til med salt og pepper. Varm opp rett før servering.

  3. Krydre kjøtt med salt og pepper. Ha smør i en panne på sterk varme, og brun biffene i 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur, i ca. 5 minutter.

    Bytt gjerne ut svinebiff med benfrie koteletter, eller annet hurtigstekt svinekjøtt.

  4. Kok opp saltet vann. Rens og skyll bønner, og la de fosskoke i 3-4 minutter.

  5. Smelt smør i en panne på litt høy varme, og ha i bønner og rødløk. Stek til løken er gyllen. Dryss over litt salt og pepper.

Lignende oppskrifter