Oppskrift på Strimlet kjøttgryte

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Strimlet kjøttgryte

En rask og enkel kjøttrett som passer godt i en travel hverdag. Crème fraîche og soya blir en smakfull saus til svinekjøttet.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: For å få kjøttet saftig, er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før servering.

Slik gjør du

Potet:

  1. Vask potet godt og kok møre, i 20-30 minutter.

Strimlet kjøttgryte:

  1. Skjær kjøttet i tynne strimler eller bruk kjøtt som er ferdig oppskåret.

  2. Skjær løken i skiver. Brun kjøttet i smør i en stekepanne. Legg det over i en kjele.

    La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.

  3. Fres løken i en stekepanne og ha det i kjelen sammen med kjøttet. Krydre med salt og ha på soyasaus.

  4. Rør i crème fraîche og vann. Legg i bønner. La alt koke i ca 5 minutter.

Lignende oppskrifter