«Sloppy Joes» med grove hamburgerbrød og gulrotstaver

«Sloppy Joes» med grove hamburgerbrød og gulrotstaver

0
40
Enkel15 min
Denne sandwichen har sitt opphav i den historiske restauranten «Sloppy Joe's» i Key West. Stekt kjøttdeig med løk og paprika servert i burgerbrød er både lettvint, mettende og godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 stk
    løk , finhakket
  • 2 stk
    hvitløksfedd , finhakket
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 1 boks
    hermetiske tomater , hakkede
  • 4 ss
    ketchup
  • 2 ss
    worcestershiresaus
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 4 stk
    hamburgerbrød , gjerne grove
  • 4 stk
    salatblader
  • 3 stk
    tomater , i skiver
  • 3 dl
    TINE® Ekte Revet Ost Original eller annen revet ost
  • 4 stk
    gulrøtter , i staver

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek kjøttdeig eller karbonadedeig, løk og hvitløk i smør i en kjele over middels sterk varme til det er brunet, 5-8 minutter.

  2. 2

    Tilsett hakkede tomater, ketchup og worcestershiresaus, og kok sammen til det tykner noe. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Fyll burgerbrød med salat, tomat og kjøttblanding. Topp med revet ost og legg den andre brødhalvdelen over. Server med gulrot til.

    Tips

    Varm burgerbrødene i stekeovnen, eller raskt på grillen. 

Tips

Server med pommes frites, eller ovnsstekte poteter og coleslaw hvis du er ekstra sulten.

Del denne oppskriften: