Oppskrift på Rask wok med biff og cashewnøtter

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Rask wok med biff og cashewnøtter

Wok er rask og god hverdagsmiddag. I denne oppskriften finner du godsaker som oksefilet, østerssopp, paprika, purre, stangselleri, hvitløk, ingefær og cashewnøtter.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Nesten alle typer kjøtt og fisk passer i en wok, så her er det bare å bruke akkurat det du selv har lyst på!

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken. Pass på at risen blir ferdig samtidig med resten av maten.

  2. Skjær kjøtt i tynne strimler.

  3. Rens sopp og skjær den i små biter. Skyll, rens og skjær paprika, purre og stangselleri i jevnstore biter. Dette er viktig for at alt sammen skal få lik steketid. Finhakk ingefær og hvitløk.

  4. Ha olje i en middels varm wok eller stekepanne, og stek soppen til det meste av væsken i den har fordampet, ca. 5 minutter. Ta soppen ut av panna.

  5. Stek kjøttet på sterk varme i olje til det har fått en fin stekeskorpe, i 3–5 minutter.

  6. Tilsett ingefær, hvitløk, paprika, purre og stangselleri. Stek videre til de har blitt forholdvis myke, i 3–5 minutter. Ha i soppen.

  7. Rør inn soyasaus og sitronsaft, og la retten småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper. Strø cashewnøtter på toppen og server med ris.

Lignende oppskrifter