Oppskrift på Pytt i panne

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pytt i panne

Pytt-i-panne er en enkel og rask middagsrett. Prøv deg frem med ulike typer grønnsaker og kjøtt!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ta en titt i kjøleskapet og se hva du finner. Det er både økonomisk og bra for miljøet.

Slik gjør du

  1. Del pølse i biter. Vask, skrell og kutt gulrot i tynne skiver. Skrell potet og kålrot og kutt i omtrent like store terninger, ca. 1x1 cm. Grovhak løk.

  2. Stek gulrot, potet, kålrot og løk i smør på svak varme til de er møre, ca. 20 minutter.

  3. De siste 5 minuttene har du i pølsene og steker dem sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper.

    Server gjerne med litt lettrømme ved siden av.

Lignende oppskrifter