Oppskrift på Pytt i panne
3

Pytt i panne

(45)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pytt-i-panne er en enkel og rask middagsrett. Prøv deg frem med ulike typer grønnsaker og kjøtt!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramkjøttpølse eller annet kjøtt
2 stkgulrøtter
4 stkpoteter
200 gramkålrot
1 stkløk
1 spiseskjeTINE Meierismør
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Del pølse i biter. Vask, skrell og kutt gulrot i tynne skiver. Skrell potet og kålrot og kutt i omtrent like store terninger, ca. 1x1 cm. Grovhak løk.
  2. Stek gulrot, potet, kålrot og løk i smør på svak varme til de er møre, ca. 20 minutter.
  3. De siste 5 minuttene har du i pølsene og steker dem sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper.

    Tips:

    Server gjerne med litt lettrømme ved siden av.

Tips:

Ta en titt i kjøleskapet og se hva du finner. Det er både økonomisk og bra for miljøet.

Kommentarer

Produkter i oppskriften