Pytt i panne

Pytt i panne

10
101
Enkel30 min
Pytt-i-panne er en enkel og rask middagsrett. Prøv deg frem med ulike typer grønnsaker og kjøtt!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    kjøttpølse eller annet kjøtt
  • 2 stk
    gulrøtter
  • 4 stk
    poteter
  • 200 g
    kålrot
  • 1 stk
    løk
  • 1 ss
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Del pølse i biter. Vask, skrell og kutt gulrot i tynne skiver. Skrell potet og kålrot og kutt i omtrent like store terninger, ca. 1x1 cm. Grovhak løk.

  2. 2

    Stek gulrot, potet, kålrot og løk i smør på svak varme til de er møre, ca. 20 minutter.

  3. 3

    De siste 5 minuttene har du i pølsene og steker dem sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper.

    Tips

    Server gjerne med litt lettrømme ved siden av.

Tips

Ta en titt i kjøleskapet og se hva du finner. Det er både økonomisk og bra for miljøet.

Del denne oppskriften: