Oppskrift på pasta og pølseform, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pasta og pølseform

Pølser og pasta er mange barns favoritter. Denne gode gratengen er en sikker barnevinner og en herlig hverdagsmiddag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Du kan variere med ulike typer kjøtt. Erstatt gjerne pølsebitene med revet kyllingkjøtt, stekte biter av kyllingfilet, sprøstekt bacon eller bogskinke skåret i terninger.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram en ildfast form.

  2. Hvis du ikke har pastarester, må du koke pastaen som anvist på pakken i rikelig med lettsaltet vann.

  3. Skjær purre og paprika i strimler. Skjær pølsene i passe tykke skiver.

  4. Stek purre, paprika og pølse i smør i en stekepanne på middels sterk varme. Sil vannet av pastaen og rør inn kokt pasta. Smak til med rosmarin, salt og pepper. Hell alt i en smurt ildfast form.

  5. Visp sammen egg, fløte og melk. Hell det i formen og strø over den revne osten. Stek pølse- og pastaformen midt i ovnen i ca. 30 minutter.

Lignende oppskrifter