Oppskrift på Pølsegryte med karri og Crème Fraîche
0

Pølsegryte med karri og Crème Fraîche

(66)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enkel og god hverdagsgryte med pasta og kjøttpølse av kylling og kalkun.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 desiliterfullkornpasta, ukokt
2 stkløk, i båter
1 stkrød paprika, i terninger
10 stkmedium store sjampinjong, i skiver
2 spiseskjesolsikkeolje
1 teskjekarripasta
1 stkpurre, i ringer
500 gramkjøttpølser av kylling og kalkun, i skiver
4 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 spiseskjefrisk, hakket kruspersille
½ teskjesalt
½ teskjenykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Fres løk, paprika og sjampinjong i olje til det er gyllent. Tilsett karripasta og fres den lett, slik at smaken kommer fram.
  3. Ha i purre og kjøttpølse. Rør inn Crème Fraîche og gi det hele et oppkok.
  4. Vend inn den kokte pastaen sammen med frisk kruspersille. Smak til med salt og pepper.

Tips:

Varier gjerne denne retten med pasta i forskjellig type former, fasonger og farger.

Kommentarer

Produkter i oppskriften