Oppskrift på Pølse-wrap
0

Pølse-wrap

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Wrap er perfekt "håndmat" når du trenger et kjapt måltid i farten. Prøv denne varianten med pølser, grønnsaker og to deilige dressinger.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stkpølser, i skiver
400 gramwokblanding
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
4 stkstore tortillalefser
2 desiliterbønnespirer
2 desiliterTINE Lettrømme 18 %
4 spiseskjeSweet Chili saus

Slik gjør du det

  1. Stek pølse og wokblanding i smør.

    Tips:

    Bruk gjerne smaksrike pølser, som chorizo eller bratwurst. Stek i flere omganger, slik at alt blir jevnt stekt.

  2. Fordel pølsewok i tortillalefse sammen med bønnespirer, rømme og Sweet Chili saus. Rull sammen og server.

Tips:

Fyllet i en wrap kan varieres i det uendelige. Bruk det du finner i kjøleskapet ditt, eller har lyst på.

Kommentarer

Produkter i oppskriften