Oppskrift på Pølse med potetgrateng
1

Pølse med potetgrateng

(34)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

En herlig potetgrateng er supert å servere til pølser. Velg de pølsene du liker best. Enkelt og barnevennlig.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

750 grampoteter
3 desiliterTINE Matfløte
½ stkterning grønnsaksbuljong
2 feddhvitløk
1 teskjesalt
¼ teskjepepper
1 desiliterNorvegia® Revet
5 stkmagre wienerpølser (evt. annen type pølser)
1 spiseskjeTINE Meierismør

Slik gjør du det

  1. Forvarm stekeovnen til 225°C.
  2. Skrell potet og skjær i tynne skiver. Legg dem i en kjele sammen med matfløte, buljong og finhakket hvitløk. Kok i ca. 10 minutter. Strø i salt og pepper.
  3. Hell potetene i en smurt ildfast form og strø ost over. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.
  4. Stek pølser i smør eller trekk dem i kokende vann, og server dem sammen med gratengen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften