Oppskrift på pølse i brød med godt tilbehør

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pølse i brød med godt tilbehør

Tar du utgangspunkt i gode, grove pølser og spennende tilbehør som hjemmelaget potetsalat, karamellisert løk og smørdampet mais, kan pølser i brød bli ukas favoritt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Utvalget av spesialpølser i butikken har økt veldig de siste årene, så prøv litt forskjellige typer slik at du finner din favoritt.

Slik gjør du

  1. Fres løk myk i en stekepanne med smør ca. 5 minutter. Dryss med sukker og salt og stek til karamellisert, ca. 6 minutter. Tilsett eventuelt litt ekstra smør.

  2. Kok potetene møre i lettsaltet vann, ca. 15 minutter. Varm olje i en liten stekepanne og fres finhakket ansjos og hvitløk, 2-3 minutter. Sett pannen til side og bland inn fløte, revet parmesan og sitronsaft. Smak til med pepper og rør inn crème fraîche. Dryss med finhakket gressløk.

    Til potetsalat er det viktig å ikke overkoke potetene slik at de går i oppløsning. Sjekk underveis ved å stikke en skarp kniv i poteten. Den skal kunne gli lett inn, men samtidig møte litt motstand.

  3. Smelt smør. Sil av maisen og varm i smøret. Smak til med salt og pepper.

  4. Stek pølser gylne i smør i en panne på middels varme. Server i pølsebrød med kremet potetsalat, karamellisert løk og smørdampet mais.

Lignende oppskrifter