Oppskrift på Ovnspannekake med bacon og eple, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ovnspannekake med bacon og eple

Istedenfor å steke pannekaker enkeltvis, kan du lage én stor i langpanne. Her er en oppskrift på ovnspannekake med bacon og eple.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Ildfast form
TIPS!: Ovnspannekaken smaker like godt og blir litt sunnere hvis du erstatter minst halvparten av hvetemelet med grovere/sammalt mel.

Slik gjør du

Ovnspannekake:

  1. Sett ovnen på 200 °C. Smør en ildfast form. Skrell eple og fjern kjernehuset. Del eple i terninger og legg i formen.

  2. Del bacon i biter og stek i en stekepanne. Fordel baconbiter over eplene i formen.

  3. Pisk sammen hvetemel og halvparten av melken til en glatt røre. Tilsett resten av melken, salt og egg, og pisk sammen. Hell røren i formen.

  4. Stek ovnspannekaken ved 200 °C i 30-35 minutter til den er gjennomstekt.

Tilbehør:

  1. Serveres nylaget med cottage cheese og tyttebærsyltetøy.

Lignende oppskrifter