Oppskrift på Nacho grande med rømme, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Nacho grande med rømme

Gratinere nachochips går rett hjem hos både store og små. Og det er middag gjort på et blunk.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Lag retten vegetarisk ved å droppe kjøttdeig og doble bønnene. La de hermetiserte tomatene småkoke litt før du vender inn bønnene. Fordel utover chipsene med vårløk og mais.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 210 °C. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne på høy varme. Dryss med tacokrydder. Rør inn hermetiserte tomater, og småkok i 3 minutter.

    Bruk gjerne tacokjøtt-rester fra helgens tacomåltid.

  2. Skyll bønner godt i kaldt vann, og la renne av seg. Fordel nachochips i en ildfast form, og fordel kjøttdeig over. Dryss med bønner, vårløk og mais. Topp med revet ost.

  3. Stek øverst i ovnen i 5 minutter, til osten er smeltet. Server med salsa og rømme.

Lignende oppskrifter