Nacho grande med rømme

Nacho grande med rømme

9
80
Enkel15 min
Gratinere nachochips går rett hjem hos både store og små. Og det er middag gjort på et blunk.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 210 °C. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne på høy varme. Dryss med tacokrydder. Rør inn hermetiserte tomater, og småkok i 3 minutter.

    Tips

    Bruk gjerne tacokjøtt-rester fra helgens tacomåltid.

  2. 2

    Skyll bønner godt i kaldt vann, og la renne av seg. Fordel nachochips i en ildfast form, og fordel kjøttdeig over. Dryss med bønner, vårløk og mais. Topp med revet ost.

  3. 3

    Stek øverst i ovnen i 5 minutter, til osten er smeltet. Server med salsa og rømme.

Tips

Lag retten vegetarisk ved å droppe kjøttdeig og doble bønnene. La de hermetiserte tomatene småkoke litt før du vender inn bønnene. Fordel utover chipsene med vårløk og mais.

Del denne oppskriften: