Oppskrift på Nacho grande med rømme
0

Nacho grande med rømme

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gratinere nachochips går rett hjem hos både store og små. Og det er middag gjort på et blunk.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramkjøttdeig
1 spiseskjeTINE Meierismør, til steking
2 teskjetacokrydder
3 desiliterhermetiske tomater, hakkete
2 desiliterkidneybønner
200 gramnachochips
4 stkvårløk, finsnittet
200 grammais
200 gramTINE Revet Ost Original
1 glassferdig tomatsalsa
3 desiliterTINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 210 °C. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne på høy varme. Dryss med tacokrydder. Rør inn hermetiserte tomater, og småkok i 3 minutter.

    Tips:

    Bruk gjerne tacokjøtt-rester fra helgens tacomåltid.

  2. Skyll bønner godt i kaldt vann, og la renne av seg. Fordel nachochips i en ildfast form, og fordel kjøttdeig over. Dryss med bønner, vårløk og mais. Topp med revet ost.
  3. Stek øverst i ovnen i 5 minutter, til osten er smeltet. Server med salsa og rømme.

Tips:

Lag retten vegetarisk ved å droppe kjøttdeig og doble bønnene. La de hermetiserte tomatene småkoke litt før du vender inn bønnene. Fordel utover chipsene med vårløk og mais.

Kommentarer

Produkter i oppskriften