Oppskrift på meksikansk biffgryte
0

Meksikansk biffgryte

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på deilig meksikanskinspirert biffgryte. Perfekt som et krydret innslag i en hektisk hverdag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 kilogrambiffkjøtt
1 posefajita kryddermiks
2 stkløk i strimler
2 spiseskjeTINE Meierismør
2 stkhvitløksfedd
½ teskjespisskummen
1 glasspastasaus med chili
1 bokshermetiske tomat
2 desiliterNorvegia® Revet eller annen god ost revet

Slik gjør du det

  1. Del kjøtt i strimler og bland med kryddermiks. Stek kjøtt og løk i omganger i smør. Press i hvitløk, og tilsett spisskummen, pastasaus og tomater.
  2. La gryten trekke på svak varme i 10 minutter.
  3. Strø over ost og server.

Tips:

Bruk gjerne ferske tomater i stedet for hermetiske. Bruk da minst 5 store tomater per boks, og hakk dem opp med en stavmikser.

Kommentarer

Produkter i oppskriften