Oppskrift på Kremet nudelwok
1

Kremet nudelwok

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Thai red curry middagsbase er godt egnet som en kremet saus i denne wok-retten. På den måten får du masse god, krydret smak uten alt arbeidet.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramstrimlet svinefileter
1 spiseskjesolsikkeolje
3 stkgulrøtter
3 stkvårløk
½ stkbrokkoli
1 begerNå® Thai Red Curry
150 gramsukkererter
200 gramnudler
100 gramcashewnøtter
1 teskjetørket chiliflak

Slik gjør du det

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Fres svinefiletstrimlene i en wok med litt olje.
  2. Del gulrøtter, vårløk og brokkoli i biter og fres i 2 minutter sammen med kjøttet. Tilsett curry-basen og la småkoke i 5 minutter.
  3. Vend inn sukkererter og kokte nudler. Server med hakkede cashewnøtter og et lite dryss chiliflak.

    Tips:

    Denne retten smaker ekstra godt med et dryss fersk koriander.

Tips:

Du kan spe ut curry-basen med hønsebuljong hvis du ønsker en mer rennende saus og en mildere smak.

Kommentarer

Produkter i oppskriften