Oppskrift på Koteletter med urtesaus

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Koteletter med urtesaus

Svinekoteletter er rimelig og god middagsmat. Server kotelettene med denne gode og syrlige urtesausen og valnøtter.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: For å få kjøttet saftig, er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.

Slik gjør du

Potet:

  1. Vask potet godt og kok møre, i 20-30 minutter.

Kotelett:

  1. Brun kotelettene i halvparten av smøret, 3 minutter på hver side.

    La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.

Urtesaus:

  1. Rens og hakk løken. Fres den i resten av smøret. Strø på mel og spe med vann, TINE Lett Crème Fraîche, buljongterning og sitron. Kok opp.

  2. Legg i persille, basilikum og koteletter. Smak til med salt og pepper. Strø over nøtter.

Salat:

  1. Vask og skjær opp salat.

Lignende oppskrifter