Oppskrift på Koteletter med mangosalsa, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Koteletter med mangosalsa

De kjente og kjære kotelettene kan piffes opp med mangosalsa og kesam. En enkel og god middag i en hektisk hverdag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Svinekoteletter er mørt kjøtt som stekes ferdig på få minutter. Skjærer du vekk fettranden på koteletten, er det dessuten svært magert kjøtt som er ypperlig til hverdagsmiddagen.

Slik gjør du

  1. Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kotelett raskt i pannen og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen, og la kotelettene etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.

  2. Kok ris etter anvisning på pakken.

  3. Skrell mango og del i terninger. Skjær mynte i små biter. Bland dette sammen med mangoen.

    Får du ikke tak i mango, kan kotelettene serveres med friske hakkede tomater.

  4. Server hver kotelett med kokt ris, mager kesam og mangosalsa.

Lignende oppskrifter