Oppskrift på Koteletter med mangosalsa
0

Koteletter med mangosalsa

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

De kjente og kjære kotelettene kan piffes opp med mangosalsa og kesam. En enkel og god middag i en hektisk hverdag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
4 stknakkekoteletter av svin
¼ teskjesalt til risen
¼ teskjepepper
6 desiliterhurtigris
3 desilitervann
¼ teskjesalt til risen
2 stkmangoer
4 spiseskjehakket mynte
8 spiseskjeKesam® Mager

Slik gjør du det

  1. Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kotelett raskt i pannen og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen, og la kotelettene etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Skrell mango og del i terninger. Skjær mynte i små biter. Bland dette sammen med mangoen.

    Tips:

    Får du ikke tak i mango, kan kotelettene serveres med friske hakkede tomater.

  4. Server hver kotelett med kokt ris, mager kesam og mangosalsa.

Tips:

Svinekoteletter er mørt kjøtt som stekes ferdig på få minutter. Skjærer du vekk fettranden på koteletten, er det dessuten svært magert kjøtt som er ypperlig til hverdagsmiddagen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften