Kjøttboller med rød linseragu

Kjøttboller med rød linseragu

0
16
Middels40 min
En mettende og god oppskrift på kjøttboller for hele familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

Kjøttboller:

Linseragu:

couscous:

  • 2 dl
    couscous

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland små havregryn med melk og la svelle i ca. 5 minutter.

  2. 2

    Rist sesamfrø i en tørr, varm stekepanne. Tilsett egg, salt, kanel, ingefær, sesamfrø og karbonadedeig i melke- og havregrynblandingen. Bland til en jevn farse, gjerne i kjøkkenmaskin. Har du ikke det, bruk miksmaster.

  3. 3

    Form farsen til ca. 20 boller. Stek dem i smør i en stekepanne i ca. 10 minutter.

linseragu:

  1. 4

    Rens og hakk løk og stek den i smør. Tilsett linser og knuste tomater. La det koke i noen minutter. Tilsett crème fraîche, salt og pepper.

couscous:

  1. 5

    Kok couscous som anvist på pakken.

Tips

Ragu (fra fransk, av ragoûter «gi appetitt») er en matrett av kokte eller stekte kjøttstykker i sterkt krydret saus.

Del denne oppskriften: