Oppskrift på Kjøttkaker med ratatouille

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kjøttkaker med ratatouille

Krydre de gode, gamle kjøttkakene med smaken av Provence og lag en hverdagsmiddag som imponerer hele familien.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bland 50/50 karbonadedeig og svinedeig for enda saftigere kjøttkaker.

Slik gjør du

Kjøttkaker:

  1. Hakk løk og hvitløk. Rør sammen strøkavring, melk, løk, hvitløk, egg og provencekrydder i en bolle, og la svelle i 5 minutter.

  2. Kna røren og karbonadedeig til en jevn farse. Krydre med salt og pepper. Form farsen til kaker, og stek dem i smør på alle sider til de er gjennomstekt.

Ratatouille:

  1. Del løk, squash, paprika og poteter i biter. Stek i en stor kjele.

  2. Hakk hvitløk og urter og ha det i kjelen. Tilsett hakkede tomater. Kok under lokk til potetene er møre, i ca. 20 minutter. Smak til med salt og pepper.

Lignende oppskrifter