Oppskrift på Karriwok med svinefilet, eple og ananas

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Karriwok med svinefilet, eple og ananas

Dette er en deilig wok-rett med spennende smakskombinasjoner, som er lekende lett å lage.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: I det eksotiske hjørnet? Neste gang du lager denne wokken, tilsett en neve cashewnøtter, 1 ts finhakket ingefær og 1-2 bananer i skiver mot slutten av steketiden. Overraskende godt!

Slik gjør du

  1. Vask løk, purre og eple og skjær i biter. Fjerne skallet på ananasen med en kniv, og kutt fruktkjøttet i mellomstore biter.

  2. Skjær svinefileten i strimler og bland med karripulver og eventuelt pepper.

  3. Varm opp olje på sterk varme i en wokpanne. Stek kjøttet.

    Har du ikke wokpanne, kan du fint bruke en vanlig stekepanne.

  4. Ha det ferdigstekte kjøttet i en bolle eller tallerken mens du wokker/steker løk, purre, epler og ananas på middels sterk varme i 4-5 minutter.

  5. Tilsett eplejuice og ha kjøttet tilbake i wokpannen Stek i ytterligere 2-3 minutter. Smak til med salt.

Lignende oppskrifter