Oppskrift på Hotte koteletter
0

Hotte koteletter

(11)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Svinekoteletter er rask og billig hverdagsmat. Her er en oppskrift på en enkel middag med mye smak.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Ris:

3 desiliterukokt ris

Kotelett:

4 stknakkekoteletter
1 teskjesalt
½ teskjenykvernet pepper
2 spiseskjeTINE Meierismør

Saus:

3 desiliterTINE Matfløte
2 desilitervann
1 stkbuljongterning
½ desiliterchilisaus
1 spiseskjesweet chilisaus
½ stksitroner (revet skall av)
1 spiseskjerevet frisk ingefær
½ stkrød chili
1 spiseskjemaizena

Tilbehør:

2 desilitererter

Slik gjør du det

    Ris:

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
  2. Kotelett:

  3. Krydre kotelett og brun dem i smør. Ta dem ut av pannen.
  4. Saus:

  5. Kok opp fløte, vann, buljong, chilisaus, sitronskall, ingefær og hakket chili. La kotelettene småkoke i sausen i 10 minutter.
  6. Jevn sausen med maisenna om nødvendig og kok litt til. Smak sausen til med salt og pepper.
  7. Tilbehør

  8. Kok erter.

Tips:

La kotelettene godgjøre seg i sausen mens du koker ris og erter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften